Uudisrakentamisen asiantuntija Kuopion alueella

Yhteystiedot

Uusien rakennusten ja tilojen rakentaminen eli uudisrakentaminen kuuluu Kuopiossa ja lähialueilla toimivan Oh-Timpursin vahvoihin osaamisalueisiin. Rakennamme uusia rakennuksia tai uutta tilaa olemassa olevan rakennuksen yhteyteen niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin Kuopion alueella. Ota yhteyttä ja kerro rakennustarpeistasi!

Kokenut ja osaava rakentaja

Olemme uudisrakentamisen kokeneita ammattilaisia. Osaavien ja ammattitaitoisten rakennusurakoitsijoidemme käsissä valmistuvat
asunnot, omakotitalot, varastot, toimitilat ja monet muut kohteet. Yhden miehen yritys tarjoaa erittäin kilpailukykyiset uudisrakentamisen palvelut suunnittelusta toteutukseen, olipa kyseessä sitten pieni työ tai suurempi urakka. Saat meiltä ammattitaitoisesti toteutetun palvelun avaimet käteen -periaatteella.

Tutustu myös korjausrakennuspalveluihin!

Kotitalousvähennys ja uudisrakentaminen

Kotitalousvähennys voidaan myöntää henkilölle, joka teettää ulkopuolisella palveluntarjoajalla töitä kotona tai vapaa-ajan asunnossa sekä niiden pihamailla. Verovähennyksellä voit välillisesti pienentää omia kustannuksiasi merkittävästikin. 


Joidenkin uudisrakennushankkeiden työosuus kuuluu vähennettävien töiden piiriin. Uudisrakentaminen ja kaikki siihen verrattava rakentaminen ei kuitenkaan oikeuta kotitalousvähennykseen. Kotitalousvähennystä sovellettaessa uudisrakentamiseen verrattavaa rakentamista on muun muassa laajentaminen, esimerkiksi käyttötarkoituksen muuttaminen. 


Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, joten jos taloudessa asuu kaksi henkilöä, voivat he saada vähennystä enemmän kuin yksin asuva. Muistathan siis hakea verovähennystä teettämistäsi töistä. Verohallinto arvioi jokaisen tapauksen erikseen, joten tutustu verovähennykseen tarkemmin heidän sivuillaan.

Verohallinto

Pyydä tarjous luotettavalta rakennuskumppanilta

Oh-Timpurs tarjoaa kilpailukykyiset hinnat ja laadukkaat palvelut huolellisesti ja sovitussa aikataulussa toteutettuna Kuopiossa ja lähialueilla. Meiltä hoituvat uudisrakentaminen, korjausrakentaminen, remontit, vahinkosaneeraus ja vesikattojen korjaukset.


Jos sinulla on rakennusurakka, johon etsit toteuttajaksi luotettavaa ja kokenutta kumppania, otathan yhteyttä! Meistä saat pitkäaikaisen kumppanin, johon olet varmasti tyytyväinen.