Saneeraus ja monipuoliset remontit Kuopion alueella

Yhteystiedot

Oh-Timpurs on saneerauksen ja remonttien ammattilainen Kuopiossa 30 vuoden kokemuksella. Meiltä hoituu monipuolinen remontti ripeästi ja asiantuntevasti, olipa kyseessä sitten kodin, julkisen tilan tai liiketilan remontointi. Tuotamme palveluitamme yksityisasiakkaille, taloyhtiöille, julkishallinnolle ja yrityksille Kuopion alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Pintaremontit ja korjaukset pintaa syvemmältä

Olemme vuosien varrella toteuttaneet monipuolisia saneeraus- ja remonttitöitä kylpyhuone- ja saunaremonteista keittiöremontteihin, maalausurakoihin, laatoitustöihin ja muihin pintaremontteihin. Meillä on asiantuntemusta parhaista toteutustavoista ja materiaaleista kaikkiin tiloihin. Suoritamme työt asiakkaan kanssa kommunikoiden, ja palvelut saat aina hyvällä hinta-laatusuhteella.

Tutustu myös uudisrakentamisen palveluihimme

Vahinkosaneeraus ja vesikattoremontit

Yhtenä erikoisuutenamme on ammattitaitoisesti toteutetut vahinkosaneeraukset vakuutusyhtiöitä varten sekä vesikattoremontit.

Tutustu myös korjausrakentamisen palveluihimme

Kotitalousvähennys ja remontit

Kotitalousvähennys voidaan myöntää henkilölle, joka teettää ulkopuolisella palveluntarjoajalla töitä kotona tai vapaa-ajan asunnossa sekä niiden pihamailla. Verovähennyksellä voit välillisesti pienentää omia kustannuksiasi merkittävästikin. Useiden remonttien työosuus kuuluu vähennettävien töiden piiriin. Kun remontti lasketaan ns. perusparannustyöksi, siitä voidaan myöntää vähennys. 


Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, joten jos taloudessa asuu kaksi henkilöä, voivat he saada vähennystä enemmän kuin yksin asuva. Muistathan siis hakea verovähennystä teettämistäsi töistä. Verohallinto arvioi jokaisen tapauksen erikseen, joten tutustu verovähennykseen tarkemmin heidän sivuillaan.

Verohallinto

Pyydä tarjous luotettavalta rakennuskumppanilta

Oh-Timpursilta saat kilpailukykyiset hinnat ja laadukkaat saneerauspalvelut Kuopiossa ja lähialueilla huolellisesti ja sovitussa aikataulussa toteutettuna. Jos sinulla on saneerausurakka, johon etsit toteuttajaksi luotettavaa ja kokenutta kumppania, ota yhteyttä meihin!


Voit myös esittää mieltäsi askarruttavia kysymyksiä, joihin pyrimme vastaamaan pikaisesti!