Korjausrakentaminen vuosikymmenten kokemuksella Kuopion alueella

Yhteystiedot

Yhden miehen rakennuspalvelu Oh-Timpurs tarjoaa laajat saneeraus- ja korjausrakentamisen palvelut pieniin ja suurempiinkin kohteisiin yksityisasiakkaille, taloyhtiöille, julkishallinnolle ja yrityksille Kuopion alueella. Palvelemme ammattitaitoisesti yli 30 vuoden kokemuksella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Lisää tilaa tai pintojen parannusta

Suoritamme monenlaisia korjaus- ja muutostöitä pieniin ja suuriin kohteisiin asuin-, liike-, teollisuus- ja muihin kiinteistöihin. Teemme peruskorjaus- ja perusparannustöitä, julkisivu-, energia- ja linjasaneerauksia, vahinkosaneerauksia sekä vahinkokohteiden korjausrakentamistöitä.

Oh-Timpursin suhteellisen pienen koon ja yhden miehen
omistajuuden ansiosta pystymme tarjoamaan mukautuvaa ja henkilökohtaista palvelua. Jos asiakkaan kanssa sovittuun työhön tuleekin yllättäviä muutostarpeita, pystymme reagoimaan muuttuneisiin toiveisiin tarvittavalla nopeudella.

Tutustu myös uudisrakennuspalveluihin

Kotitalousvähennys ja korjausrakentaminen

Kotitalousvähennys voidaan myöntää henkilölle, joka teettää ulkopuolisella palveluntarjoajalla töitä kotona tai vapaa-ajan asunnossa sekä niiden pihamailla. Verovähennyksellä voit välillisesti pienentää omia kustannuksiasi merkittävästikin. Useiden korjausrakentamisen hankkeiden työosuus kuuluu vähennettävien töiden piiriin. Kun korjausrakentaminen lasketaan ns. perusparannustyöksi, siitä voidaan myöntää vähennys. 


Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, joten jos taloudessa asuu kaksi henkilöä, voivat he saada vähennystä enemmän kuin yksin asuva. Muistathan siis hakea verovähennystä teettämistäsi töistä. Verohallinto arvioi jokaisen tapauksen erikseen, joten tutustu verovähennykseen tarkemmin heidän sivuillaan.

Verohallinto

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä Oh-Timpursiin, kun tarvitset ammattitaitoisesti tehtyä korjausrakentamista Kuopiossa ja lähialueilla. Annamme sinulle aina kilpailukykyisen tarjouksen. Jos sinulla on aiheesta mitään kysyttävää, soita tai lähetä sähköpostia, ja vastaamme pikimmiten!